Don Bosko

€ 0 to € 15,000

€ 0 to € 1,500,000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1,500,000

we found 0 results

Prona të vendosura në Don Bosko

Jepet me Qera Sip 220 m2 Kati i 2, tek Spit...

€ 1,000 1000 € ne muaj
E pershtatshme per Zyra Klinika etj….
E pershtatshme per Zyra Klinika etj….
2 220,00 m2full info
Në shitje

Shitet ose jepet me Qera sip 860 m2 ne Dom B...

€ 1,500,000 3500 €/muaj
Shitet 1500000€ dhe me Qera jepet 3500€ me muaj kati i 1, e pershtatshme per rrobaqepesi per palester etj…. n [more]
Shitet 1500000€ dhe me Qera jepet 3500€ me muaj kati i 1, e pershtatshme per rrobaqepesi per palester etj…. n [more]
2 860,00 m2full info

Compare Listings